Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твВ тези тежки условия на

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твВ тези тежки условия на
Коментари Харесай

Симеонов за здравния министър: Генерали на война не се сменят. Той си върши работата и трябва да остане, независимо от партийната принадлежност

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

В тези тежки условия на повишаваща се заболеваемост страната е дъжна да предприеме всевъзможни възможни ограничения. Какво става, когато освен отделенията, само че и коридорите им се препълнят с пациенти!? Така че всевъзможни ограничения са позволени, както при война, тъй като това в действителност е война. Слава Богу, че Щаба си прави работата и са хора, които схващат. 

Това разяснява в ефира на Нова тв Валери Симеонов.

Това, което трява да се направи в този момент при тази наклонност, е затваряне на учебните заведения. По отношение на бизнеса - там, където има скупчване, където има непосредствен контакт, би трябвало да се внимава. В никой случай обаче моловете и заведенията за хранене при съблюдаване на разпоредбите, не са опасност. Заплаха са околните контакти, които са факт във всяко учебно заведение. Ресторантите не бих ги затворил, тъй като когато човек отива на ресторант, сяда на една маса с най-близките си хора, другата маса е на съответното разстояние, заведенията за хранене работят на потенциал 50%, тъй че няма по какъв начин да се получи заразяване, разяснява Симеонов. 

Като цяло намирам ограниченията през цялата година като положителни, само че като незадоволителни. На 4 ноември ние поискахме затваряне на учебните заведения, тогава всички се смяха и месец по-късно ги затвориха. Заболеваемостта незабавно падна, уточни той.

Генерали на война не се сменят. Този здравен министър, който е в този момент - Костадин Ангелов и изключително членовете на Щаба, си правят добре работата. Не ме интересува Ангелов, че е лидер на листа на друга партия. Той си прави работата, затова би трябвало да остане, безапелационен е Симеонов. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР